The truth touches us

contact

RESTAURANTUL TĂU PREFERAT
mic dejun / pranz / cina

Am deschis Bistro Callatis din dorința de a avea un loc unde sa puteți servi toate cele 3 mese ale zilei, dar și o cafea, un fresh sau un desert.

Gătim zilnic
Găsești mâncare proaspătă în fiecare zi. Gătim zilnic și ne asigurăm că toate ingredientele sunt de cea mai bună calitate.
Terasă în aer liber
Vă așteptăm la noi pe terasă la un prânz sau o cină delicioasă sau la un fresh natural pregătit pe loc dupa rețeta proprie.
Livrare gratuită în Focșani
Livrăm gratuit în Focșani comenzile de peste 40 de lei. Poți comanda fie la 0771402402, fie chiar aici pe site, în secțiunea COMANDĂ.
Evenimente private
Organizăm evenimente private. Invită-ți prietenii la o seară de neuitat. Rezervă locația noastră și ne asigurăm că nu va va lipsi nimic.
Probabil cea mai cochetă locație din Focșani la ora actuală. Versatilitatea spațiului ne permite să organizăm mese private sau diferite evenimente.

Te așteptăm pe la noi să încerci bucătăria mediteraneeana, atât de căutată în România. Gătim cu pasiune și ne hrănim cu satisfacția celor care ne calcă pragul. Vino să te convingi! Meniul zilnic este disponibil zilnic pe Facebook și Instagram. Dă-ne follow pentru a fi la curent cu toate noutatile. Ne vedem aici!

LASĂ-NE UN MESAJ ȘI TE VOM CONTACTA
Feedback-ul tău este foarte important pentru noi

    LIVRARE GRATUITĂ

    Livrăm gratuit în Focșani toate comenzile de peste 40 lei.
    SCROLL UP